Business Plan

Eleven Ranks Of Opportunity

Presidential Director

Senior Executive Director

Executive Director

Associate Executive Director

5 Star Director

3 Star Director

1 Star Director

Director

Mempunyai 15 Consultant yang aktif dalam masa 3 bulan. Anda juga layak mendapat komisen bulanan daripada jumlah jualan downline consultant anda dengan kadar 5%,4%, dan 3% tertakluk kepada terma dan syarat. Kekalkan belian anda sekurang-kurang RM300 sebulan. Dan pastikan downline anda membuat belian sekurang-kurangnya RM 500 sebulan. Di peringkat ini, anda perlu membantu downline anda untuk membuat jualan.

VIP Consultant

Mempunyai 6 orang atau lebih downline. Di peringkat ini, anda juga layak mendapat komisen bulanan daripada jumlah jualan downline consultant anda dengan kadar 4%,3%, dan 2% tertakluk kepada terma dan syarat. Kekalkan belian anda dan downline anda sekurang-kurangnya RM 500  sebulan. Di peringkat ini, anda perlu membantu downline anda untuk membuat jualan.

Star Consultant

Mempunyai 2 orang atau lebih downline. Layak mendapat 25% potongan harga ahli. Anda juga layak mendapat komisen bulanan daripada jumlah jualan downline consultant anda dengan kadar 3%,2%, dan 1% tertakluk kepada terma dan syarat. Kekalkan belian anda dan downline anda sekurang-kurangnya RM 500  sebulan. Di peringkat ini, anda perlu membantu downline anda untuk membuat jualan.

Consultant

Semua Consultant akan mendapat potongan harga ahli sebanyak 20% untuk semua barangan Tupperware Brands. Kekalkan belian bulanan sekurang-kurangnya RM 500. Recruiter 2 orang downline (consultant) pada bulan semasa dan anda layak mendapat 25% potongan harga ahli pada bulan berikutnya.  Pastikan consultant baru dibawah anda membuat sebarang belian dalam masa 21 hari daripada tarikh pendaftaran.

* Bagi ahli baru rujuk Business Handbook untuk keterangan lanjut di dalam Tupperware Brands Starter Kit. Jangan lupa  tontoni VCD yang disertakan, sesungguhnya anda akan rugi jika tidak mengetahui marketing plan yang disertakan. Jika terdapat kemusykilan dalam diri anda, jangan pendamkan… SMS atau call, Aishah 012-4196998. Ingat…! Jangan bazirkan wang anda dengan hanya mendaftar sebagai ahli sahaja.

Sila layari http://www.twbiznet.com.my untuk mengetahui segala-galanya mengenai perjalanan akaun anda.

SEMOGA BERJAYA !

%d bloggers like this: